miercuri, 18 februarie 2009

Sfaturi

Draga prietene,
Stiu ca nu este un moment usor pentru tine. As vrea sa iti pot oferi un ajutor real ca sa te ajut sa treci peste momentele dificile. Asa ca, pentru a trece peste certurile cu prietena, iti recomand cateva tehnici:

1.Tehnica Chuck Norris
Te duci brusc peste ea. Nu o lasi sa aiba timp sa intrebe nimic si jap jap doua palme. Mare atentie!!! Ideea nu este sa ii spargi fata, ci doar sa ii atragi atentia si sa o faci sa renunte in mod neasteptat la aere. Dupa ce i-ai acaparat atentie ii expui simplu si concis ipoteza si demonstratia teoriei: tu esti un barbat de calitate, ea o femie de calitate. Intre timp poti sa ii mai aplici un capac doar ca sa fii sigur ca e inca atenta si nu e cu mintea altundeva. Apoi revii si finalizezi prin a sublinia ca lucrurile ar trebui sa fie simple, si sa nu le complicati inutil. Inchei cu o palma cu piciorul pe la spate stil Chuck si parasesti incaperea . Bine ar fi sa o parasesti cat mai repede. De fapt, nu doar incaperea, ci si cladire sau orasul.

2.Tehnica "prostul satului"
Este mult mai avantajoasa intrucat incorporeaza si unul din crezurile fundamentale despre barbati. Ca sunt insensibili si nepasatori. Asadar bagi exact figura de insensibil dublata de aerul nevinovat de "nu inteleg unde am gresit". Atitudinea nu trebuia sa fie a unuia care vrea dreptate fiindca e nedreptatit, ci a vinovatului care recunoaste greseala fara sa recunoasca insa intentia. "nu am realizat" este o replica foarte utila. In fond, nu ii spui nimic nou, ci ceva ce ea crede sau stie de mai mult, doar ca ii dai impresia ca si tu ai realizat si faci eforturi.

Trebuie sa tii minte ca fiecare femeie este speciala si diferita in felul ei. De asta sunt toate la fel. Atat timp cat intelegi asta vei gasi metodelele sa te descurci.Succes!

Niciun comentariu: