sâmbătă, 27 iunie 2009

Andrei 101

Ghid pentru o cariera ca Salvamar

Cand ii spui unui om ca apa e periculoasa si ca nu ar trebui sa intre, iti faci datoria. Il infomrezi si faci tot posibilul ca sa eviti sa mai moara un prost. Daca omul , desi ti-a auzit parerea de expert, crede ca el e mai cu motz, nu are rost sa stai dupa el si sa il fluieri de fiecare data cand intra in apa. Il lasi sa intre si sa se i9nece ca un prost care este. Si cand il scoti aproape mort din apa o sa vezi ca brusc nimeni nu mai simte nevoia sa faca o baie si toti iti asculta sfatul.

Ca sa fac o analogie. Pe o cutie de detergent scrie ca nu e bine sa manaci detergent. Nu sta NIMENI SA SUPREAVEGHEZE PE CINEVA DACA MANANCA DETERGENT!!! Pur si simplu lasa cativa mai dezavavantajati de procesul evolutionist sa se indoape cu DERO si apoi transmit informatia :"Ala a murit ca mancat Dero". Principiul e simplu.

2 comentarii:

Razvan spunea...

Eu..prima oara am zis ca-i desfiintez, da' mai batusem vreo sase in ziua aia si aveam intindere la mana...eu saream pentru Andy, ca e tovarasul meu....insa am diabet si nu pot ucide pe sticla :Pstion

Andrei T spunea...

Asa e asa e:))