sâmbătă, 13 iunie 2009

Niste tarani!

In cea mai mare parte a timpului, lumea din jurul meu ma amuza. Tara asta, orasul asta, oamenii astia au un mare merit. Acela de a ma face ep mine mereu sa ma simt superiori. Exista totusi si multe cazuri cand in loc sa ma amuz, ma enervez si simt nevoia sa il scuip pe unul in ochi, sa-I trag una la mufarina, sa-I atrag atentia vreunei fete ca e pur si simplu inapoiata sau ca a plecat de la coada vacii doar in acte.

Exista insa numeroase probleme de ordin moral intr-o astfel de abordare. In primul rand, daca mi-as manifesta fiecare dejectie dupa cum imi vine, nu as fi cu nimic mai bun decat ei (adica si voi), muritorii de rand. Si oricat de tare ar fi replica, efectul nu ar fi acelasi daca nu ar auzi-o TOATA LUMEA. Asa ca ma bucur ca am blog si pot, pe un ton relaxat, dar si usor ingrijorat, sa va fac de cacat astfel incat sa ma auda toata lumea.

Ba, voi sunteti nesimtiti ?

Va dati mari membrii de organizatie. “Dom’le, noi facem PR, Marketing, Advertising, Futing, suntem oameni de publicitate, nu ne ajungi la nas nici macare tu , cu fizicul tau impunator”, si cand e vorba a ne gasim sa facem si noi curatenie in cocina aia, unde aruncati zilnic gunoi si de care va folositi absolut tot timpul, apareti 4-5 oameni dintr-o echipa de 20.

Ce zice asta de spre voi? Ca sunteti de cacat. Ce zice despre de noi? Ca nu stim sa va ardem cand trebuie, ca sa vedeti cum e . Daca n-ar fi fost amuzant la curatenie, as fi simtit nevoia sa va f#@ in gura pe toti, dar nu o voi face fiindca m-am simtit bine cu maestrul Verde, cu Cz, cu Marusia si Cristina, si cu cine mai era pe acolo. Sa faci curat nu e cine stie ce realizare, si n-avem niciun merit special pentru asta. Dar eu am obiceiul de a spune ce ma deranajeaza.

Si ca sa nu inchie pe un ton golanesc, va amintesc vorbele Indirei Gandhi, prima femeie prim-ministru al Indiei:”Bunicul meu m-a invatat ca sunt doua categorii de oameni. Cei care isi asuma merite, si cei care fac treaba. M-a sfatuit sa incerc sa fac parte din a doua, fiindca e mai putina concurenta.”

Hai mars!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Si tu tot ai supt pula fraiere:)))))

sa te futem in gat :)))

geo spunea...

ma simt cu musca p caciula si injurat p buna dreptate.. recunosc k nu am venit azi la curatenie din nestiinta(d fapt uitasem k era si communication la curatenie) si comoditate.. da aseara ai fi putut sa mi amintesti si mie, nerealizand dc tot ziceai k t trezesti dimineata la ora 10.. poate ai adus vb..da' nu am realizat.. ma rog...deja sunt vorbe care nu mai conteaza acum..

macacpetine spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Dragos spunea...

ce fiintsa de inteligenta inferioara a putut scrie primul comment?