joi, 20 noiembrie 2008

Criza

...da frate, cica o sa fie jale.Deja imi vine sa rad.:)))))))).
"Masina de gunoi m-a trezit iar prea devreme.Mai avea putin si imi lua pana si cutia in care dormeam.De cand locuiesc singur am mai mult spatiu.Ajung inaintea cainilor la resturile proaspete.Ce festin: capace aromate de borcane, o conserva inca umeda si o paine albastu-verzuie.Ieri am servit una neagra.De tot.Nici gunoiul nu mai e ce a fost odata.
Trag pe mine costumatia de vara, adica rup capacul de la locuinta si il infasor in jurul taliei.AH..ador senzatia de carton jegos pe piele.Ma indrept spre birou.Ajuns la locul de munca, scot la vedere cana mea preferata cu deviza zilei,"Mi-e foame!", ma asez pe trotuar si ma apuc de lucru.
Guzac intarzie in aceasta dimineata.Spre deosebire de mine, economist, el a ales informatica.Dar acum suntem amandoi antreprenori.La radio se anunta:Criza economica a atins pragul critic ieri,cand gigi becali s-a instalat drept antrenor al Stelei si a instaurat noua formula de joc 0-0-1.Vedeta lotului, Banel Nicolita , ramas titular incontestabil dupa concedierea celorlati 25 de jucatori, s-a aratat incantat de schimbare.
Intrucat euro a ajuns iar la cota 40.000 lei, s-a decis trecerea la Leul Foarte Greu.O lovitura
dura pentru folclorul romanesc. Adrian, Florin, Liviu si Nicolae se vad nevoiti sa accepte bunuri materiale intrucat nicio casa de schimb nu isi mai permite sa schimbe valuta..."

Un comentariu:

Unknown spunea...

Intarziasem pt ca tomberonul meu a fost mai plin de data asta