vineri, 21 noiembrie 2008

Mi-as dori...

...sa ma trezesc intr-o dimineata si sa urmaresc urmatorul buletin de stiri:
Buna dimineata! Romania sarbatoreste astazi cel de-al 10-lea an fara infractiuni si eliberarea conditionata a unui numar impresionant de fosti miliardari si oameni politici, condamnati in perioada restructurarilor.
Intrucat leul a atins cota de 2 euro, se prefigureaza o noua marire a salariilor, dublata de o ieftinire a preturilor datorata supraproductiei de bunuri.Echipa de fotbal Steaua Bucuresti a reusit in sfarsit o victorie.CNA -ul anunta interzicerea posturilor tv Taraf si OTV precum si avertismente adresate Mtv-ului si Cartoon Network.Brandul Dacia a achizionat recent marcile germane BMW si Mercedes ca un raspuns la cererea ridicata de pe piata rromaneasca.Ziarele Libertatea si Can-can anunta falimentul in timp ce Click si Ciao se reprofileaza.Politia Romana anunta introducerea testelor de iq.Profesorii universitari anunta ca refuza sa mai primeasca sau sa mai pretinda "cadouri", in timp ce medicii au primit avertismente legate de obiceiurile de a oferi pacientilor mici atentii.And so on...

M-am simtit cam pesimist dupa postul de ieri.Asa ar trebui sa arate un buletin de stiri ca sa incep ziua cu zambetul pe buze.Doamne ajuta!

6 comentarii:

Cand eram mica ..mancam nisip spunea...

te-ai luat dupa mne cu "mi-as dori",dar te-am iertat..este intr-adevar cv mai optimist decat ce am postat eu ,dar in acelasi timp imposibil..anyway speranta moare ultima.poate cand o sa fie stiri din astea am sa incep si eu sa ma uit la tv.

Unknown spunea...

Si eu mi-as dori ca intretinerea sa aiba datorii la mine

Anonim spunea...

un punct de vedere egoist si naiv, si in cazul acesta mai bine te uiti la otv, sunt pe aceashi linie de plutire cu tine, marca dacia are inca o linie de productie comunistasi este o rusine ca le pui in aceashi propozitzie cu mercedes si bmw, cat despre sperantzele tale de viitor......mai bine spera sa castigi la loto decat sa schimbi lumea.... ;)

Anonim spunea...

boule

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Unknown spunea...

...cred ca mama ta a lucrat la posta