marți, 27 ianuarie 2009

Pentru femei..

au mai bine zis DIN CAUZA femeilor. Cum the fuck facem noi, barbatii totul doar pentru ele? Sunt multi cre inca nu si-au dat sema ca absolute orice activitate pe care o intreprind are drept scop final impresionarea sau castigareaunei femei. Exemple:

Muncim. Muncim ca sa castigam bani. Bani ca sa ne putem cumpara cacaturi. Cacaturi cu care VREM SA IMPRESIONAM FEMEILE. Haine, bijuterii , masini, orice. Primul lucru la care te gandesti cand cumperi ceva este cum iti sta sau cum arata pentru ca de fapt de gandesti ce va crede femeia despre cacatul respectiv.

Facem sport. Ca sa fim in forma, sa aratam bine. Oare de ce vrem noi sa aratam bine? Pentru ca ni se pare imoral sa avem sunci sau sa nu avem muschi? No fucking way, pentru ca VREM SA IMPRESIONAM FEMEIA.

Ne batem. Ca sa stabilim care e mai tare. Pentru ca de obicei masculul alfa are femeia.

Bem. Ca sa ne imbatam. Fiindca avem impresia ca atunci cand suntem beti suntem mai atrgatori pentru femei . Sau pentru ca avem mai mult curaj sa abordam femeile. Mai sunt si aia care beau de suparare, deci DIN Cazua fem…

Exemplu personal care ma stupefiaza: ma joc fifa. Ca sa ma relaxes. Ca sa fiu relaxat cand trebuie sa muncesc , ca sa am success, sa castig multi bani si sa am femei.

Pot sa relationez orice activitate masculina cu femeia. Si nu ma deranjeaza. Asta ne este soarta. Dar macar sa nu mai fim ipocriti si sa spunem ca nu e asa. Homosexualii se exclud. Ei fac totul pentru barbati, insa in esenta si ei fac totul pentru ca in final sa aiba parte de some ass.

4 comentarii:

Anonim spunea...

o intrebare simpla. unde e respectul pt tine?
si ultima parte e trasa de par.. :/

Andrei T spunea...

Poti sa reformulezi intrebarea?

Dana spunea...

Sincer, nu simt nevoia sa faci ceva pentru mine. Am ovare deci intru in categoria expusa de tine.

Muncesc. Nu am nevoie sa ma impresionezi cu asta.

Fac sport ca sa arat EU bine si sa ma simt EU bine. Iti recomand perspectiva.

Nu neaparat masculul alfa are femeia. Varietatea in natura e lege. Exista cazul in care masculul are femeia cum spui tu (cimpanzeu), femeii nu ii pasa oricum o face cu cine ii tuna (cimpanzeu), cupluri pe viata (soareci de camp), femeia care te mannca (vaduva neagra), femeia care nu are nevoia de tine(reproducere asexuala) (Natalie Angier. Woman). Deci stai calm si alege ceva mai pozitiv pentru starea ta de bine. E foarte probabil ca te place pentru ceea ce esti. Dar renunta la Fifa.

Nu relationa activitatea ta cu femeia, ca atunci chiar o sperii si nici bautura nu o mai prinde...

Anonim spunea...

Daca ai face toate lucrurile pe care le-ai insirat pentru tine si din respect pentru tine, sunt convinsa ca ai impresiona foarte multe tipe- si aici nu ma refer doar la potentiale iubite/aventuri, ci la femei adevarate (sunt incluse prietene, sora, mama, colege etc). Nu stiu de ce uneori ne considerati asa limitate..?! Ne dam seama cand faceti ceva doar pentru a ne impresiona, cand ceva nu e autentic. Insa voi nu va dati seama ca noi va putem respecta decat daca voi va respectati pe voi insiva si ca va putem admira/iubi doar daca intr-adevar sunteti suficient de buni incat sa va auto-admirati...nu stiu cum numesti tu "formula" asta de multumire a femeii, eu o numesc "respect pentru tine si respect pentru ea"...uneori e greu sa vedeti astea pentru ca sunteti influentati de stereotipuri, comoditate si egoism (care porneste din dorinta de a va simti comod, de a nu va complica viata cu lucruri simple)...