joi, 19 martie 2009

N-am chef.Jeeet.Hai pa!!! D.n.D.

O categorie particulara de oameni care ma streseaza sunt oamenii care isi pun statusuri la messenger de genul "nu am chef de vorba/bafta/dnd/nu raspund nimanui/dorm/ nu te baga in seama"
Pai in pana mea, daca nu iti doresti sa dialoghezi cu nimeni sau nu iti doresti sa fii deranjata de cineva care vrea sa vorbeasca cu tine, NU MAI FOLOSI UN PROGRAM DESTINAT FACILITARII COMUNICARII INTRE OAMENI. Adica pe intelesul tau nu mai deschide yahoo messenger sau stai in plm pe invisible, unde NU TE VEDE NIMENI si unde POTI SA ABORDEZI DOAR PE CEI DEMNI SA VORBEASCA CU TINE.
Personal mi se pare ca a sta pe mess cu un status de genul "n-am chef de nimeni" e ca si cum te-ai f%@e ca sa demonstrezi ca esti virgin(a). Din pacate majoritatea celor care procedeaza asa sunt femei, dar exista si multi baieti.Eu cand intru pe mess vorbesc cu cine am de vorbit iar daca nu am chef sa vorbesc cu cineva fie stau pe invisible fie nu raspund, de unde oamenii inteleg clar ca nu pot sa vorbesc. Ne mai auzim!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Fals. Daca stai pe invisible te pot vedea toti. Dar google, mama tuturor raspunsurilor, un fel de mafalda bla bla bla e greu de folosit ca sa fiu domn pentru fete,si o alta planeta pentru idiotii manelari. Ex: http://www.imvisible.ro/

Eu as accepta statusu de genu dorm, si nu pt ca ii pasa cuiva ce dracu fac eu, dar ii da de gandit de ce oare nu raspund, si astfel, il scutesc de niste intrebari puse in plus. Dar nu pricep la ce dracu intri pe mess invisible.(raspunsurile de genu: nu vreau sa ma vada cutare, da-i doar lui, nu vreau sa vb cu nimeni, nu mai intra, nu vreau sa fiu deranjat, ai dnd, brb, ma fut, cu/fara palma etc etc.

DannY-L spunea...

Aici mai degraba nu sunt de acord cu cei care stau pe invisible. Nu inteleg de ce mai intri pe messenger daca oricum nu vrei sa stie nimeni ca esti.

Razvan spunea...

Sfat: DELETE & IGNORE