luni, 28 septembrie 2009

Ciutacu

Ba, voi ati auzit de Ciutacul? Daca nu , inseamna ca n-ati pierdut nimic. E doar o varianta mai proasta de a mea. Si cand zic mai proasta - infinit mai cretina si mai idioata decat am reusit eu vreodata sa fiu in momentele de maxima cretinitate.

Ciutacu este, citez “extraordinar de destept si ingrozitor de arogant. Am si motive: dincolo de faptul ca, indiferent de ce ma apuc, sunt cel mai bun, daca ma uit in spate nu vad altceva decat un mare hau.” Sa nu gaseasca careva sa ii dea un sut in muie sa se duca direct in marele hau din spatele lui?

Ciutacu are greatza. E scarbit de absolute orice face orice dusman de-al lui Voiculescu si are drept tinta preferata, Baselul, ca de fapt toata suflarea Antenelor. Nu pot sa inteleg cat de curva poti sa fii sa musti de cur incontinuu pe cineva doar pentru bani. Ciutacu nu ar avea sange in instalatie sa il atace pe Basel fata in fata, daca s-ar intalni la colt de bloc sau in orice circumstanta. S-ar limita probabil la un “sa traiti, domnu’ presedinte”. In schimb pe blogul lui de cacat al carui nume nu il voi posta, el e cel mai tare.

Ciutacu a fost consilierul catorva ministri. A trait bine pe spinarea statului, ca sub nicio forma nu consilia pe 10 milioane plus bonuri de masa. Apoi, ”a ales sa plece” pentru ca nu mai avea loc. Acum sta si comenteaza la comanda, de parca activitatea lui a fost cu ceva mai buna decat a actualilor, sau in perioada in care era si el activ Romania cunoscuse un boom economic si doar plecarea sa ne-a adus unde suntem acum.

Blogul si emisiunea sa transmit un singur lucru: ca e sictirit pana la cer de orice si ca aroganta sa vine din faptul ca e déjà plictisit de misiunea sa in viata, aceea de a ne lumina pe noi cei multi si prosti.

Ciutacule, multumesc. M-ai facut sa realizez ca nu vreau sa mai fiu arogant! In semn de multumire, te iert de data asta,’te-n ma-ta de prost!

Un comentariu:

Fata cu ochi verzi spunea...

m-am uitat si eu pe blogul lui,l-am vazut si la o emisiune tv,dar nu am inteles cine este el de fapt...
acum am inteles de la tine :))