marți, 3 martie 2009

Legea 2 la suta

Pe intelesul tuturor romanilor care au impresia ca pe ei in tara asta toata lumea vrea sa ii fure si sa ii prosteasca.
Pe intelesul romanilor care in viata lor nu or sa mearga de buna voie la finante, sau sa citeasca monitorul oficial ca sa informeze ce cacat mananca aia in parlament 24/7.
Pe intelesul tuturor romanilor care nu au habar ce e ala un ONG sau cum sunt in stare niste tineri sa tina in picioare o organizatie doar din sponsorizari si multa munca.
Pe intelesul tuturor romanilor care decat sa dea bani unui ONG prefera sa ii dea statului, sa aiba parte de spitale jegoase si de functionari corupti.
Legea "2 la suta" e o lege prin care orice persoana fizica platitoare de impozit pe venit poate alege sa redirectioneze 2 la suta din acel impozit catre o entitate non profit.
Pe intelesul tau: in loc sa dai 400 de lei pe luna la stat impozit poti sa le dai doar 392 de lei, iar 8 lei poti sa ii dai unei organizatii non guvernamentale. Deci nu iti ia nimeni din banii de shaorma si de internet sau mers in club. Si formularul de aplicare foarte simplu. Adica e facut sa il inteleaga si cel mai prost absolvent de Vulcanizari Jante de OZN-uri. Sunt cateva date personale. Nu iti nimeni nimic din casa si nu iti opreste nimeni nimic din salariu.
Multumesc pentru intelegere.

Un comentariu:

Anonim spunea...

corect!