joi, 8 octombrie 2009

Andrei 102 - cum sa vanezi marlani

In primul rand trebuie sa stabilim clar cum identificam specimenul marlan. Marlanul se imparte in mai multe categorii, in functie de rasa, varsta, gusturi si sex.

Marlanul “Pur Sange” este probabil cel mai accesibil vanat datorita faptului ca este cel mai slab dotat exemplar din specie. Tehnicile sale de supravietuire se bazeaza pe mimetism, el copiind in mare parte deprinderile fratelui sau mai “hinzestrat, manca-ti-as”, de la ciordit pana la lifestyle. Marele dezavantaj al marlanului pur il constituie faptul ca materialul din care este facut este de cea mai proasta calitate (100% romanesc) si nu dispune de pregatirea si materialul genetic al Hinzestratului, ceea ce il face o tinta foarte usoara. Este de preferat ca atunci cand urmaresti o haita de marlani inarmat cu barda, sa incerci sa izolezi Pur-sangele de restul prazii, pentru ca in absenta punctelor de sprijin acesta devine extrem de umil. MARE ATENTIE! NU TE LASA PACALIT DE FATA LUI DE COPIL RETARDAT CARE NU A FOST PRIMIT IN SCOALA PENTRU CA ERA ATAT DE PROST INCAT LE RIDICA TUTUROR COLEGILOR RESPECTUL DE SINE. O flegma scurta in ochi si o palitura de secure. Pentru efect artistic poti sa fredonezi ceva din clasici (Adrian, Nicolae, Florin sau Valentin) in timp ce il scalpezi.

“Hinzestratul” cunoscut mult mai bine sub numele de “Esenta de rrom” este un pradator innascut. Inca din copilarie e invatat sa praduiasca magazine, apartamente, case de schimb valutar. In principiu cam tot ce nu ii apartine si trebuie insusit. Data fiind aceasta orientare a Esentei catre insusirea de noi obiecte, se recomanda ca pentru prinderea acestuia sa se foloseasca momeala. O casa de amanet sau bijuterie aparent nepazita si cu usa larg deschisa (incarcata cu explozibili ce poate fi detonat odata ce momeala e muscata) e ideala, insa cum majoritatea dintre aceste locatii sunt deja impanzite sau patronate de Hinzestrati e cazul sa optati pentru ceva mai familiar voua si mai putin familiar lor. Se ia o sala de teatru cu capacitate mare. Se umple habitatul natural al marlanilor cu afise de spectacol ale unuia din clasici, tinut in sala de teatru respectiva.(A nu se intelege ca eu merg la teatru mai des ca la meci si ca ma consider vreun intelectual). Se cumpara o remorca de otrava de sobolani care se baga in mancare pe care o servesti gratis la un buffet suedez. Nu ai cum sa ratezi ! Mancare moca si o manea e paradisul oricarui marlan

Va urma…

Niciun comentariu: